Office365

Office365

Office 365 is de cloudversie van Microsoft’s online services voor e-mail, communicatie en samenwerking, zoals Exchange Online, SharePoint Online en Lync Online, gecombineerd met Microsoft’s Professional Plus desktop suite.

Office 365 biedt overal toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s, zodat u altijd op de hoogte blijft. Het omvat de vertrouwde productiviteitstoepassingen van Microsoft die u  al gebruikt, zoals Outlook, Word, Powerpoint en Excel. Het biedt een hoogwaardige beveiliging en betrouwbaarheid. Met Microsoft’s cloudservices kunt u algemene kosten terugdringen en de juiste hulpmiddelen aanbieden aan de juiste werknemers, alles met geschikte lagen voor beveiliging en naleving.

De licentiestructuur van Microsoft Office 365 is gebaseerd op een flexibel abonnementssysteem waarbij per gebruiker per maand wordt betaald. Hierdoor kunnen de jaarlijkse kosten vrij nauwkeurig worden voorspeld en kunt u de afgenomen services aanpassen wanneer u dat uitkomt. Microsoft beheert de IT-software en u bepaalt de toegangsrechten van gebruikers.

MKBIS adviseert u graag over cloud computing in het algemeen en Office 365 in het bijzonder. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.